Website laten maken door een professioneel bedrijf

Tovation bouwt, onderhoudt en optimaliseert websites.

Tijdens het bouwen van een website wordt er altijd rekening gehouden met innovaties in de online wereld.


1. Goed online vindbaar

U wilt natuurlijk dat uw website goed online vindbaar is. Tovation zorgt voor een goede SEO basis op uw website.

2. Levert klanten op

De investering in uw website wilt u uiteraard terugverdienen. Tovation zorgt ervoor dat uw website echt klanten oplevert, zodat uw bedrijf kan groeien.

3. Mooie vormgeving

Uw website zal passen bij de huisstijl die u heeft gekozen. Dit kan Tovation ook laten terugkomen op de social media kanalen.

4. Ook zelf te beheren

Elke website zal in WordPress gebouwd worden. Dit maakt het voor u goedkoper en u kunt kleine aanpassingen zelf doorvoeren.

5. Gebruikersvriendelijk

Zodra een website wordt gebouwt dan zal deze altijd responsive zijn. Dit houdt in dat de website er op elk type apparaat er goed uit ziet.

6. Extra diensten

Na het bouwen van de website is er ook een mogelijkheid dat Tovation uw website up-to-date houdt. Daarnaast kunt u meerdere diensten afnemen zoals social media beheer en marketing.

Professionele website laten bouwen

Tovation bouwt websites in het WordPress CMS-systeem. Via dit platform kunnen professionele websites gebouwd worden voor bedrijven. Is uw bedrijf gevestigd in Lansingerland? Dan kan er altijd een afspraak ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

Online scoren doe je samen met Tovation

U kunt de diensten van Tovation combineren, laat een professionele website bouwen en laat foto’s door Tovation bewerken. Op deze manier zijn al je online kanalen in de zelfde huisstijl. Als u gevestigd bent in Lansingerland kan er een gratis vrijblijvende afspraak ingepland worden.

Afspraak inplannen

PROJECTEN

Een aantal projecten waar Tovation aan heeft gewerkt.


Bekijk meer

Een website zonder zorgen

Tovation is gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites. Bij de bouw zal er rekening gehouden worden met:

  • Ranking in zoekmachines
  • Beveiliging
  • Gebruikerservaring
  • Snelheid
  • En nog veel meer!

De focus van Tovation ligt op zzp en mkb bedrijven. Daarnaast zal er gefocust worden op technische innovaties in de online wereld om uw nieuwe website te laten scoren!

Tovation kan u helpen met het plaatsen van nieuwe content zoals blogs, foto’s en video’s. Ook het up to date en veilig houden van uw website behoort tot de extra taken die Tovation kan uitvoeren.